Tariff 2012 - Slik holder du deg oppdatert

Følgende er hentet fra nettsiden hos Unio:

"Fra og med 21.05.2012 kan du følge med hva som skjer i meklingsinnspurten i staten, kommunene og Oslo her. Blir det streik vil du i år få streikeavisen på telefonen i stedet for på papir.

Unio har endret måten å formidle budskapene og viktig informasjon på. Hjemmesiden vår unio.no og sosiale medier er i år vår viktigste kommunikasjonskanal. Det vil si at for å holde deg oppdatert på hva som skjer i meklingsinnspurten, og ved en eventuell streik, bør du jevnlig gå inn på unio.no, eller følge med på Unio på Facebook og Twitter.

I Unios livefeed bringer vi videre eventuelle uttalelser fra riksmekleren, som er den eneste som kan uttale seg om det som skjer i meklingen. Vi leggerogså ut bakgrunn og fakta her, og svarer på spørsmål og tar imot kommentarer.

Onsdag 23. mai vil du kunne møte Unio-leder Anders Folkestad til nettmøte kl 20.00 i livesendingen. Du kan sende inn spørsmål til Anders Folkestad allerede nå.

Fra mandag 21. mai:

•Alt av viktig informasjon til medlemmer om meklingen, resultatet eller en eventuell streik blir lagt ut på unio.no – her skal du alltid finne siste nytt!
•Unio.no er nå tilgjengelig i en tilpasset versjon for mobiltelefoner – det blir lett å få siste nytt nesten uansett hvor du befinner seg!
•I tillegg bruker vi sosiale medier som Facebook og Twitter aktivt for å spre nettsaker, budskap og informasjon.
•Både på unio.no gjennom Live-feeden, Facebook og Twitter er det mulig for medlemmer å delta ved å sende inn spørsmål og kommentarer. Vi overvåker, svarer og modererer det som kommer."