Unio oppfordrer til å bli fadder i Flyktninghjelpen!

  

Flyktninghjelpen er en av Norges største humanitære organisasjoner med over 2500 medarbeidere i om lag 20 land.  I høst har de satt spesielt fokus på å hjelpe barn på flukt. Unio har lenge vært en støttespiller. Nå kan også du hjelpe ved å bli fadder. Ring 08009.

Av 42 millioner mennesker på flukt i verden, er 20 millioner barn. Det er mer enn 4 ganger Norges befolkning. Disse barna er verdens mest sårbare gruppe som helt uforskyldt er havnet i en ulevelig situasjon. Mange flykter i all hast for å redde livet, mange mister mor eller far. Felles for alle er et sterkt ønske om å vende hjem igjen. Gjennom sine programmer i nærmere 20 land, når Flyktninghjelpen ut til over 1 million av disse barna hvert år.

En av verdens mest respekterte humanitære organisasjoner.
Flyktninghjelpen har eksistert i over 60 år. I løpet av den tiden har de konsentrert nesten all sin virksomhet der flyktningene er – i krig og kriseområder ute i verden. Det har bidratt til at de i dag er en av de viktigste samarbeidspartnerne til FN – mest kjent under navnet NRC – Norwegian Refugee Council. Hele virksomheten drives av en effektiv administrasjon i Norge og over 90% av alle midlene brukes direkte i felt.

Unio og Flyktninghjelpen har samarbeidet siden 2005. Konkret informasjon om samarbeidet finner du her.
 
Du kan lese mer om Flyktninghjelpens arbeid på www.flyktninghjelpen.no. Eller se Flyktninghjelpens blogg.

Gratis billetter til TV2s Artistgalla 13. desember.
 
Flyktninghjelpen ønsker å takke for Unio sin støtte gjennom flere år, og gjør et stort antall gratisbilletter til TV2s Artistgalla08 tilgjengelig for medlemmer i Unios medlemsforbund. Ønsker du billetter til Artisgallaen i det nye Folketeateret på Youngstorget den 13. desember? Send påmelding til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. innen 28.november. Men vær rask, for her er det ”først til mølla”. Se her mer om TV2s Artistgalla08 og kampanjen ”Barn på flukt”.