Unio lanserer ny bankavtale med Nordea Direct

Onsdag 15. april lanseres ny bankavtale for Unios forbund og medlemmer. Med den nye avtalen får medlemmene i Unioforbundene tilgang til en av landets beste bankavtaler der det kan være opptil flere tusen kroner å spare i året. 

Unio har inngått et samarbeid med Nordea Direct som gir medlemmer i et Unio-forbund et av markedets beste banktilbud. Det kan være mange tusen kroner å spare på å bruke bankfordelene dine.

Medlemsfordeler: 

Boliglån for alle fra 1,79 % - en av landets laveste renter

Boliglån til deg som skal kjøpe din første bolig, fra 1, 69 %

Du får i tillegg medlemspris på sparing og kredittkort og gratis dagligbank for unge under 34

 

Les mer om fordelene og sjekk hva du kan spare på www.nordeadirect.no  

Avtalen omfatter medlemmer, studentmedlemmer og ansatte i 12 av Unios 13 forbund. Norsk Sykepleierforbund har valgt å stå utenfor avtalen.

Nordea Direct – din medlemsbank

Nordea Direct er et helt eget og separat banktilbud fra Nordea, og har mange års erfaring med å samarbeide med fagorganisasjoner om gode bankavtaler. Nordea Direct er for deg som vil ha ekstra gode priser, god service når du trenger det og enkle løsninger som gjør det lett å ordne det meste selv på nett. 

 

Priseksempel: Boliglån 50 %, 2 mill. o/25 år, nom. rente 1,79 %, eff. rente 1,86 %, tot.: 2.497.232,-. Prisen er per 27.03.2020 og kan bli endret. Gjelder Uniomedlemmer.